ÇEMYO'dan görkemli Akademik Yıl açılışı:

Bu yıl, Kuruluşu'nun 15'inci Yıldönümünü kutlayan ve açtığı yeni bölümler ile öğrenci mevcudunu 800'ün üzerine çıkaran Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu, 2009-2010 Akademik Yılı açılışını dün renkli bir etkinlikle gerçekleştirdi. ( Sivil savunma ve İtfaiyecilik Programı açılan yeni bölümler arasıda bulunmaktadır.) Okul öğretim görevlileri ile öğrencileri, Okuldan Belediye Meydanı'na kadar yürürken, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek de, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO), 2009-2010 Akademik Yılı açılışını dün, görkemli bir yürüyüş ile kutladı.




OKULDAN MEYDANA YÜRÜDÜLER
Kutlama programı kapsamında okul önünde toplanan öğrenciler, daha sonra Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek, Çerkezköy MYO Müdür Yardımcısı Özlem Berkdemir, Yüksekokul Sekreteri Ali Ağbal, Öğretim Görevlileri Gülten Vatansever, Metin Taşkın, Selin Bahar, Ali Maralcan, Gülsüm Turan ile konuk öğretim görevlileri eşliğinde yürüyüşe geçtiler.




600'Ü AŞKIN ÖĞRENCİ KATILDI
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun Kuruluşu'nun 15. Yılı ile de bütünleştirilen yürüyüşe, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Lojistik, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı ile Tekstil Teknolojileri Programı öğrencilerinin oluşturduğu yaklaşık 600 öğrenci katıldı. Okul'un bulunduğu Öztrak Caddesi'nde başlayan yürüyüş daha sonra Atatürk Caddesi üzerinden Belediye Meydanı'na kadar devam etti. Öğrencilerin alkışlı yürüyüşüne, yoldan geçen vatandaşlar ile çevre esnafı da alkışlarla destek verdi.



ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNULDU
Okuldan Belediye Meydanı'na kadar, öğretim görevlileri ve öğrencilerle birlikte yürüyen Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Çelenk sunumunun ardından Atatürk ve Aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri ve öğrencileri daha sonra aynı güzergah üzerinden okula kadar yürüyerek kutlamaları noktaladılar.

Ahmet SERTKAN
Yangın Uzmanı

0 yorum: